vineri, 19 februarie 2010

Închidere terasă cu lemn și policarbonat

Ca sa puteți posta un comentariu, alegeți la rubrica Comentați ca: Nmme/Adresă URL și scrieți doar numele fără nimic la adresa URL. Apoi puteți posta astfel încât să apara și numele vostru la comentariu. Mulțumesc


CONSTRUCȚIA EXISTENTĂ



Clientul a dorit o închidere a terasei de intrare astfel încât să fie protejată zona de ploaie și vânt. Am realizat o structură din lemn nuanța mahon cu plăci de policarbonat cu tentă de ocru care să asigure transparența și iluminarea spațiului închis.

PROPUNERE








5 comentarii:

  1. Ar fi si mai interesant daca ar contine niste preturi orientative. Cam care-i zgomotul la ploaie pe policarbonatul ala?

    Btw... pe cand un proiect de o "casa" de 10.000EUR cu "pereti" de OSB umpluti cu celuloza (ca sa nu aud ploaia de pe policarbonatul vecinului)?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ruben, preturi orientative la ce? Zgomotul nu e mare si oricum e pentru terasa de la exterior. Urmeaza si proiectul de casa de 10000E. Va fi casa din lemn chiar a mea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Preturi orientative la:
    - proiect & toata documentatia necesara
    - materiale
    (consideram toate proiectele realizate in regie proprie, deci pretul pentru munca de constructie nu il include)

    RăspundețiȘtergere
  4. - Preturile la proiectare difera in functie de tipul proiectului si complexitatea lui si se stabileste cu clientul. Pt. o casa "normala" de ex. pretul se invarte undeva pe la 4-5E/mp. In acest pret e inclus proiectul de arhitectura in 3 exemplare, proiectul de rezistenta in 3 exemplare plus documentatiile pt obtinerea avizelor si in final obtinerea avizelor si autorizatiilor necesare. Taxele cerute de diferitele institutii sunt suportate de client.
    - la materiale nu ramane decat sa mearga clientul si sa caute diferitele depozite din oras. La cat de schimbatoare e situatia economica actuala ar fi greu sa stiu preturile la materiale

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa-mi zici si mie cand gasesti clientul care se intereseaza cat il costa implementarea unui proiect facut de tine (adica sa se intereseze cat l-ar costa materialele pentru fiecare proiect in parte). Tre sa oferi solutii mai complete man... sugestii de furnizori, etc.
    Pe mine daca m-ai intreba cat costa computerul pe care merge aplicatia ce ti-o fac, ti-as spune... chiar daca preturile difera, sunt schimbatoare, iar eu nu ma ocup de hardware ci numai de software. :-)

    RăspundețiȘtergere